dimecres, 31 d’agost del 2011

Trobada amb les entitats esportives de Malgrat de Mar

Aquest dimarts dia 30 d’agost, la número u del Partit Popular de Malgrat de Mar, Ana Vega, s’ha reunit amb les entitats esportives del municipi. Ha estat en qualitat de màxima responsable de la Regidoria d’Esports.

La trobada ha servit per exposar als diferents membres dels clubs i associacions algunes de les accions que s’ha previst posar en marxa des de l’àrea, per a les quals Vega els ha demanat la seva màxima implicació.

Ana Vega ha comunicat als membres de les entitats la intenció de reordenar els horaris d’ús dels equipaments esportius municipals, la millora i arranjament de les instal·lacions més malmeses i l’adaptabilitat de nous espais públics.

La popular també ha ofert la gratuïtat de les instal·lacions esportives a les entitats quan aquestes organitzin esdeveniments, tornejos i campionats que permetin l’allotjament al municipi dels esportistes participants.

La trobada entre Ana Vega i les entitats esportives de Malgrat de Mar ha posat de manifest la voluntat de la popular de començar de zero en matèria esportiva al municipi.