dissabte, 27 d’agost del 2011

Els populars aposten per la formació professional de les persones en situació d’atur

La número 2 del Partit Popular a Malgrat de Mar Rosa Maria Aubanell, ha anunciat la voluntat del seu grup d’apostar per aquelles polítiques que serveixin per a “formar professionalment a les persones en situació d’atur i dotar-les d’eines que els facilitin l’entrada i incorporació al món laboral”.

És per això, que com a titular de la Regidoria d’Inserció i Orientació Laboral a l’Ajuntament, Rosa Maria Aubanell sol·licitarà al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) la implantació al municipi d’un curs d’anglès i un altre d’alemany, ambdós inclosos en els plans de Formació Ocupacionals, adreçats a les persones aturades. Aquests cursos serviran per a formar-los en matèria d’atenció al públic. Consten d’un total de 220 hores de durada cadascun.

També se sol·licitarà un curs d’Empleat d’Oficina, dividit en quatre mòduls i on les persones que rebin aquest tipus de formació podran aprendre tot allò que estigui relacionat amb les tècniques administratives d’oficina, els aspectes administratius de la gestió empresarial, l’informàtica i l’ofimàtica bàsica i les aplicacions informàtiques avançades en la gestió empresarial. El cursos s’impartiran en 470 hores.

Cal assenyalar que la resposta a la sol·licitud d’aquests cursos de formació es coneixerà a finals del mes de setembre de 2011.

Aquesta acció s’emmarca dins les línies estratègiques del Partit Popular de Malgrat de Mar de cara als pròxims 4 anys de mandat, incloses en el seu programa electoral.